Loopbaancoaches in Zuid Nederland

Joke van der Ven is de drijvende kracht achter la Chance. Het proces is voor haar net zo belangrijk als het resultaat. Haar warme persoonlijkheid en vakkundige kennis stellen haar in staat samen met u tot de kern door te dringen. Ze is gespecialiseerd in de Zelfkennis Methode (ZKM), loopbaanbegeleiding, Voice Dialogue, stressbegeleiding en arbeidsvraagstukken. la Chance werkt uitsluitend met hoog gekwalificeerde coaches. De werkwijze is professioneel, persoonlijk, op maat en levensfasegericht. Van der Ven weet ook zware onderwerpen draaglijk te maken door haar lichtvoetige en zo nodig relativerende benadering.

Tijdens haar jarenlange ervaring als manager in het onderwijs, de zorg en de industrie heeft Joke uiteenlopende vraagstukken op zich genomen. Altijd blijft de kernvraag in zicht: waar ligt de balans tussen werk en leven? Deze twee aspecten zijn voor Joke automatisch met elkaar verbonden. Het één staat soms in dienst van het ander en in een ideale situatie zijn ze met elkaar in evenwicht. Vanuit de balans volgt de stap naar beweging.

Aangesloten loopbaancoach Loopbaan-Check laChance uit Venlo

Als erkend loopbaancoach help ik je weer of meer zicht te krijgen op nieuwe mogelijkheden die passen bij jouw unieke capaciteiten, talenten en verlangens, en die te verankeren in hoofd en hart. Dan ontstaat vanzelf de ruimte om de juiste keuzes te maken in werk en leven. Eerst tijd en ruimte nemen om te onderzoeken en te ontdekken, om vervolgens de uitkomsten om te zetten in daden. Jouw nieuwe baan of plek vinden doen we wel planmatig: via jouw en mijn uitgebreide netwerk (netwerken!) het inzetten van sociale media, eventueel aangevuld met sollicitatietraining, en het daadwerkelijk toepassen van de inzichten die je gekregen hebt.    

Loopbaancoach Karen Boerdam uit Den Haag aagesloten bij Loopbaan-Check

Als loopbaanadviseur heb ik een brede werkervaring. Deze heb ik opgedaan zowel bij mijn werk Fontys, particuliere bureaus als tijdens mijn 12-jarig verblijf in het buitenland. Doordat ik heb geleerd om over (mijn eigen) grenzen heen te gaan, ben ik vaardig in het helpen ontdekken van de grenzen en mogelijkheden van anderen. Maatwerk voor iedereen!

Loopbaancoach Loopbaanmaatwerk uit Eindhoven aangesloten bij Loopbaan-Check

Perspectief werkt op een persoonlijke manier en is betrokken bij haar cliënten en opdrachtgevers. Vanuit een heldere missie en visie en vanuit heldere waarden. Perspectief is een bureau dat het beste bij mensen naar boven wil halen en mensen dichter bij hun kern wil brengen zodat ze kunnen werken en leven vanuit passie, persoonlijke kracht en plezier! 

Perspectief Loopbaanadvies en Coaching uit Tilburg aangesloten loopbaancoach bij Loopbaan-Check

Herkent u zich in:

  • de destijds gemaakte keuze voor opleiding en beroep blijkt achteraf niet geheel de juiste.
  • je merkt nog meer talenten te hebben maar kan je noch kwijt in je huidige baan, noch vertalen naar een andere baan.
  • werkomstandigheden (cultuur, werkverhouding met collega´s en leidinggevende) sluiten niet aan bij jouw ideale werkplek.
  • je weet waar de schoen wringt, maar hebt een ´stok achter de deur´ nodig om te veranderen.
Aangesloten loopbaancoach Loopbaan-Check Loopbaantoekomst Leiderdorp

Outplacement, loopbaanbegeleiding, burnout- en stressbegeleiding.

Door goed te luisteren en vanuit mijn ervaring en wijsheid leg ik verbanden en weet ik jou met tact en respect, tot nieuwe inzichten en richtingen te brengen.

Aangesloten loopbaancoach Loopbaan-Check Coach Caro

Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik weet wat het is om in een impasse te raken. Geen lol meer in de huidige baan, het gaat moeizaam, de passie die je haalde uit je baan is verdwenen, je twijfelt aan jezelf, je werk, de organisatie, aan zo’n beetje alles. Allerlei gedachten hebben de revue gepasseerd, de situatie accepteren, van baan veranderen, een opleiding volgen, maar ondertussen ben je geen stap verder gekomen. Wat nu? Herkenbaar?

Sandy Riemers aangesloten bij Loopbaan-Check