Sandy Riemers

Sandy Riemers aangesloten bij Loopbaan-Check
Provincie: 
Plaats: 
Hellevoetsluis

Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik weet wat het is om in een impasse te raken. Geen lol meer in de huidige baan, het gaat moeizaam, de passie die je haalde uit je baan is verdwenen, je twijfelt aan jezelf, je werk, de organisatie, aan zo’n beetje alles. Allerlei gedachten hebben de revue gepasseerd, de situatie accepteren, van baan veranderen, een opleiding volgen, maar ondertussen ben je geen stap verder gekomen. Wat nu? Herkenbaar?

Een loopbaanadviseur is misschien niet direct iemand waar je aan denkt. Echter, wat is niet fijner om die onrust in je hoofd aan te pakken en weer met passie en energie te werken. Ga met mij in gesprek. Het eerste gesprek is vrijblijvend dus daar kan je geen buil aan vallen. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe je verder gaat. Idee? Bel me (06-15518673) of stuur eenpersoonlijk bericht via info@sandyriemers.nl

Afspraak maken

Afspraak maken

Vul je gegevens in en druk op 'Neem contact op met mij'. Deze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend!