Loopbaancoaches in Zuid-Holland

Als erkend loopbaancoach help ik je weer of meer zicht te krijgen op nieuwe mogelijkheden die passen bij jouw unieke capaciteiten, talenten en verlangens, en die te verankeren in hoofd en hart. Dan ontstaat vanzelf de ruimte om de juiste keuzes te maken in werk en leven. Eerst tijd en ruimte nemen om te onderzoeken en te ontdekken, om vervolgens de uitkomsten om te zetten in daden. Jouw nieuwe baan of plek vinden doen we wel planmatig: via jouw en mijn uitgebreide netwerk (netwerken!) het inzetten van sociale media, eventueel aangevuld met sollicitatietraining, en het daadwerkelijk toepassen van de inzichten die je gekregen hebt.    

Loopbaancoach Karen Boerdam uit Den Haag aagesloten bij Loopbaan-Check

Herkent u zich in:

  • de destijds gemaakte keuze voor opleiding en beroep blijkt achteraf niet geheel de juiste.
  • je merkt nog meer talenten te hebben maar kan je noch kwijt in je huidige baan, noch vertalen naar een andere baan.
  • werkomstandigheden (cultuur, werkverhouding met collega´s en leidinggevende) sluiten niet aan bij jouw ideale werkplek.
  • je weet waar de schoen wringt, maar hebt een ´stok achter de deur´ nodig om te veranderen.
Aangesloten loopbaancoach Loopbaan-Check Loopbaantoekomst Leiderdorp

Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik weet wat het is om in een impasse te raken. Geen lol meer in de huidige baan, het gaat moeizaam, de passie die je haalde uit je baan is verdwenen, je twijfelt aan jezelf, je werk, de organisatie, aan zo’n beetje alles. Allerlei gedachten hebben de revue gepasseerd, de situatie accepteren, van baan veranderen, een opleiding volgen, maar ondertussen ben je geen stap verder gekomen. Wat nu? Herkenbaar?

Sandy Riemers aangesloten bij Loopbaan-Check