Deelnemen aan de Loopbaan-Check

Interessante nieuwe marketing-tool voor ervaren loopbaancoaches

Loopbaan-Check Inschrijven loopbaancoachesDe meeste zelfstandig werkende loopbaancoaches hebben wel ruimte voor nieuwe klanten. Maar hoe kom je daaraan? Sinds kort is er een nieuw handig hulpmiddel: De Loopbaan-Check App. Het is een handige vragenlijst voor werkenden in de vorm van een app voor iOS en Android.

Na de vragenlijst te hebben ingevuld volgt, afhankelijk van de uitkomst, het advies om contact te zoeken met de dichtstbijzijnde loopbaancoach die wordt gevonden middels GPS.
De kandidaat hoeft alleen maar zijn gegevens in te vullen en de loopbaancoach uit te kiezen middels een druk op de knop. De App zorgt ervoor dat de loopbaancoach wordt geïnformeerd die de kandidaat uitnodigt voor een gratis kennismaking.

De loopbaancoach moet zich daarvoor eerst aanmelden bij de Loopbaan-Check. Kosten voor inschrijving bij de Loopbaan-Check zijn €79,- excl. BTW per jaar per deelnemenede locatie. Voor leads die voortkomen uit de Loopbaan-Check hoeft niets te worden betaald!

 

Gezamenlijk aanbod met Roc.nl

Loopbaan-Check heeft samen met roc.nl een uniek gezamenlijk aanbod ontwikkeld. Ben je al als loopbaancoach aangemeld bij Roc.nl dan kun je je lopende contract uitbreiden voor slechts €39,- excl. BTW voor de rest van het contractjaar.

 

Meer weten? Neem contact op met ons of mail naar info@loopbaan-check.nl.

Deelnemen?

Inschrijven bij de Loopbaan-Check!

Loopbaan-Check downloaden?

De Loopbaan-Check app is ontwikkeld voor de iPhone en iPad en voor Android telefoons en tablets. De Loopbaan-Check app is gratis te downloaden uit beide App Stores.

Loopbaan-check app in AppStoreLoopbaan-Check app in de Google Play Store