Perspectief Loopbaanadvies & Coaching

Perspectief Loopbaanadvies en Coaching uit Tilburg aangesloten loopbaancoach bij Loopbaan-Check
Provincie: 
Plaats: 
Tilburg

Perspectief werkt op een persoonlijke manier en is betrokken bij haar cliënten en opdrachtgevers. Vanuit een heldere missie en visie en vanuit heldere waarden. Perspectief is een bureau dat het beste bij mensen naar boven wil halen en mensen dichter bij hun kern wil brengen zodat ze kunnen werken en leven vanuit passie, persoonlijke kracht en plezier!

'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf'

Perspectief begeleidt mensen die vanuit persoonlijke kracht hun leven en loopbaan willen sturen. Met andere woorden een leven en werk dat aansluit op je innerlijke wensen en verlangens, competenties, waarden, normen, identiteit en missie. Persoonlijke kracht is het vermogen om te ontdekken wat je echt wilt in het leven en van daaruit je leven te creëren. Een kracht die je in staat stelt de wereld met zelfvertrouwen tegemoet te treden, het heft in eigen hand te nemen, verantwoordelijkheden te (durven) nemen en te genieten. Perspectief is voor iedereen die zich wil ontwikkelen of meer inzicht wil verkrijgen in zichzelf, in het functioneren, kwaliteiten of ontwikkelpunten, leiderschapsstijl, of die antwoorden wil vinden op vraagstukken zoals wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Voor leidinggevenden die een sparringpartner zoeken of een spiegel voorgehouden willen krijgen. Ook voor mensen zonder baan, of mensen met een baan die zelfstandig hun toekomstperspectief willen verbeteren, of mensen die willen starten met een eigen bedrijf biedt Perspectief uitkomst. Voor organisaties die hun medewerkers willen ontwikkelen, versterken of met loopbaan-, employability- of reorganisatievraagstukken zitten. Vanuit een prettige praktijkruimte wordt gewerkt met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Met de auto centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit zowel Breda, Tilburg, Den Bosch of België. Uiteraard ook met openbaar vervoer goed te bereiken. Station Reeshof ligt op 750 meter loopafstand en de Wijboschstraat komt direct uit bij dit station. Perspectief Loopbaanadvies & Coaching is gecertificeerd loopbaanprofessional bij NOLOC (Vereniging voor Loopbaan Professionals) en heeft het niveau van Practitioner bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). Er wordt gewerkt volgens de gedragscode van NOLOC.

Afspraak maken

Afspraak maken

Vul je gegevens in en druk op 'Neem contact op met mij'. Deze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend!