2Switch Loopbaanadvies & Coaching

2Switch Loopbaanadvies en coaching aangesloten bij Loopbaan-Check
Provincie: 
Plaats: 
Zwolle

Wat is er gebeurd op een dag, dat je fluitend thuis komt?

Als loopbaanadviseur en trainer help ik jou om een antwoord te vinden op deze vraag. Ik daag je uit om in beweging te komen, keuzes te maken en het beste uit jezelf te halen.
Een ontdekkingsreis maken, waarbij elke stap weer nieuwe inzichten, ideeën en energie geeft, welke leiden tot persoonlijke en professionele groei.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en pragmatische benadering en ik heb ruime ervaring met verschillende loopbaaninstrumenten en assessments zoals o.a. TMA ( Talenten Motivatie Analyse) en Golden Personality Profiler ( persoonlijkheidsvragenlijst).
Ik ben door de beroepsvereniging NOLOC gekwalificeerd als Loopbaanprofessional en daarnaast gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional-B bij het Career Management Institute. Dit biedt jou garantie op een professionele aanpak van jouw traject.

Nieuwsgierig naar mijn aanpak en werkwijze? Je bent welkom om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Afspraak maken

Vul je gegevens in en druk op 'Neem contact op met mij'. Deze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend!